We zijn altijd erg druk met ons uiterlijk. Vooral vrouwen vinden het erg belangrijk om er goed uit te zien. Daarin speelt beauty als in uiterlijke verzorging en huidverzorging een grote rol. Maar ook fashion en onze styling is erg belangrijk voor ons.

 

Naast het feit dat we er erg veel tijd mee bezig zijn. Zijn we ook gevoelig voor nieuwe mode, leuke aanbiedingen de laatste zomer en winter trends, en alles wat met mode te maken heeft. Daarom is de vrouwen modebranche er ook een waarin veel gebeurt en vooral veel omzet gemaakt wordt.

 

Mooie dameskleding is niet perse duur.

In tegenstelling tot herenkleding hoeft mooie en kwalitatieve dameskleding niet duur te zijn. Waar je vroeger nog op de lokale markt mooie fashion items op de kop tikte voor een leuke prijs, doen we dit nu veelal via het internet. Wat dat betreft is er dankzij de technologie veel mogelijk geworden waaronder betaalbare dameskleding van hoge kwaliteit toegankelijk maken voor een groot publiek.

Online modewarenhuis Zalando.

Een goed voorbeeld hiervan is Zalando. De webshop speelt al jaren goed in op de wensen van consumenten. Daarnaast weten ze een mooi gevarieerd aanbod van zowel heren als vrouwen kleding aan te bieden. Hierin vind je veel premium merken, maar weten ze ook heel goede duurzame modemerken van topkwaliteit aan te bieden voor mensen met een kleiner budget.

Naast het grote kleding aanbod speelt het van origine Duitse modewarenhuis ook erg goed in op de wensen van de Europese consumenten. Een van die wensen en waar grote vraag naar is, is tijdbesparing en styling. Ondanks dat online shopping al een tijdbesparend iets is. Zijn we op zoek naar hulp bij onze keuze.

 

De personal shopping service van Zalando.

Ook wel Zalon genoemd, kun je thuis vanuit je luie stoel, vanaf je tablet, telefoon of computer je laten stylen door een styliste van Zalando. Onder de noemer Zalon, krijg jij dan een mooie nieuwe outfit, of meerdere thuis geleverd, die helemaal voldoen aan jouw smaak, maten en huidige collectie kleding. Deze service is erg gewild en klinkt prijzig, maar is dat ook wel zo?

Wat zijn de kosten?

Ik snap dat je denkt dat personal shopping iets is waar je veel geld voor moet betalen. Het is tenslotte een extra service en daar wordt meestal door bedrijven een extra tarief voor gerekend. In dit geval is dat niet zo, deze personal shopping service van Zalon, en ook van de vergelijkbare aanbieders is in feite gratis. Hoe dit werkt en wat de Zalon kosten zijn lees je in dit blog. Hier staat haarfijn uitgelegd hoe deze dienst werkt en wat een Zalon box kost.

 

Gratis persoonlijke styling?

Het zal je dan ook verbazen dat kleding shoppen met de hulp van een online stylist gratis is. De kleding is natuurlijk niet gratis maar de online styling service wel. Daarnaast betaal je pas wanneer je besluit om de kleding te houden. Deze ontvang je na een kort consult en wanneer de personal shopper jouw outfit heeft samengesteld, bij je thuis.

Eerst passen, dan pas betalen.

Nu kun jij alle nieuwe kleding passen en kiezen wat je wilt houden en wat niet. De kans is natuurlijk groot dat de kleding naar wens is. Aangezien deze geselecteerd zijn op basis van wat jij wilt en wat jouw persoonlijke voorkeur is. Maar het kan voorkomen dat de maten niet goed zijn, of dat je de combinatie toch niet mooi vindt. In dat geval is de kleding retour sturen geen enkel probleem.

 

Budget vriendelijk voor elke portemonnee.

Een van de voordelen van deze gratis service van Zalando. Is dat iedereen met elk budget gebruik kan maken hiervan. Of je nu een kledingbudget van € 50,- € 150,- of € 1000,- euro te besteden hebt. Als zou je alleen een nieuwe riem, of bijpassende tas of sjaal willen bestellen. Dan kun je gebruik maken van deze service. Wat dat betreft zijn er geen minimale voorwaarden aan verbonden.