De bladeren beginnen alweer te vallen, het teken dat de herfst nu echt is begonnen. Daarom is nu het juiste moment om opzoek te gaan naar de winter trends van 2018! Je kan ervoor kiezen om dit te doen door de koude winkelstraten af te zoeken, maar wij hebben het net iets makkelijker voor je gemaakt. Hieronder staan de trends van de winter in 2018 op een rij!

1. Witte laarzen

Witte laarsjes zijn de schoenentrend van deze winter. Deze laarsjes matchen namelijk perfect met de kleuren die je overal terug gaat zien: lichte en felle kleuren. Alle witte laarsjes maken een outfit met lichte of felle kleuren compleet. De laarsjes zijn er van gebroken wit tot crème en van over-knee tot enkellaarsjes. De musthave van de winter: witte laarsjes!

2. Dierenprint lingerie

Deze zomer was dierenprint al erg populair, daarom heeft primadonna lingerie de print laten terugkomen in bh’s! In de wintercollectie die ze presenteerde kwam heel de dierentuin voorbij met luipaard, panter, tijger en zebraprint. Dus deze winter niet alleen leuke kleding met dierenprints, maar ook lingerie met dierenprints.

3. Oversized

De oversized trui is deze winter weer helemaal terug en dat vinden wij vrouwen natuurlijk helemaal niet erg. Het liefst wil je met het koude weer iedere dag een dikke oversized trui aan. Deze winter is dit zeker niet erg, het maakt je juist heel trendy!

4. Glitter sokken

De laatste trend van deze winter zijn glitter sokken. De afgelopen jaren zijn sokken met gekke figuurtjes al erg populair geworden. Dit najaar veranderen de gekke figuurtjes in glitters. Ze zijn er in alle kleuren en maten. Het leuke daarvan is dat je de kleur van de sok kan combineren met je outfit. Door de glitters ziet dit er ook nog eens heel feestelijk uit! Voor allerlei gekke en leuke sokken kan je kijken in de sokken winkel.