Voor dat je denkt breekt de zomer aan, en los van de zomer lichaam zijn de fashion liefhebbers ook al bezig te plannen wat ze allemaal in de zomer zullen aan doen. Maar welke zijn de meeste trendy outfits voor de zomer van 2018? Wanneer je bezig bent herinneringen te creëren voor je zelf in deze zomer? Wat zal de beste outfit zijn die je aan zal hebben?

Hier vind je de meest trendy outfit voor in de zomer.

  • Zomer jurken

Zomer jurken gaan nimmer, nooit uit de mode ze zijn een fashion statement die hun plaats hebben verdiend in de mode wereld. En een mooie zomer jurk is natuurlijk een van de trendy outfit voor deze zomer. Een zomer jurk is natuurlijk alleen een deel van het geheel, er zijn een aantal fashion stukken die je kunt gebruiken om het geheel te maken namelijk: een leuke luchtige sandaal, het is zomer en een ieder wilt luchtig dragen, dus een open sandaal of schoen is de beste keuze die je kunt maken voor je eigen zomer jurk.  Een mooie ronde hoed gaat ook mooi met het geheel je wilt namelijk niet te gebrand worden door de zon, een hoed zorgt dus voor de nodige stijl en tegelijkertijd een bescherming, dus twee vliegen in een klap!  Het beste dat je kan doen is een simpele oorbel aandoen, een klein knopje aan de oortjes! En dan heb je de perfecte outfit voor de zomer.

  • Zonnebrillen

Als mode accessoires kan je de zonnebrillen natuurlijk niet vergeten, deze fashion statement is de lijm van je gehele outfit, in de zomer zie je er heel erg kaal uit zonder een mooie zonnebril. Er zijn een aantal brillen in de mode, van de retro glasses, de cat eye naar de mirror glasses, als je geen keuze kunt maken kan je altijd uitkijken naar de klassieke zwarte bril deze is nog altijd een goede keus of de bekende Ray-ban.

  • Jeans broeken

Een uitgewassen lange of korte jeansbroek is ook een trendy outfit voor in de zomer. Het geeft je een soort cool girl or boy look die elk jaar weer terug komt. In een jeans broek zie je er altijd trendy uit. Je benen krijgen die extra pop die ze nodig hebben.

  • De bekende witte T-shirt!

De witte T-shirt is natuurlijk ook niet te vergeten! Deze gaat vaker gepaard met de denim broeken en een leuke All star sneaker met witte veters. Deze stijl is er sinds de jaren ’80 maar ze komen nog altijd weer in de mode.

  • Back pack

Een rugtas ook zo trendy voor in de zomer, besluit je dan om lekker sportief op straat te gaan kan je zeker ook een rugtas meenemen net als de denim broeken geeft dit je ook de trendy cool girl of cool boy look.