Iedere vriendin van een Nederlandse man zal zich er in herkennen. Nederlandse mannen staan nu niet bepaald bekend om gevoel voor mode. Dus wat doe je dan als vriendin, je helpt je vriend, met kleding shoppen. Sowieso de meeste mannen hebben een pest hekel aan winkelen, terwijl ik het juist leuk vind ook als het niet voor mezelf is. Enfin, ik heb dus de schone taak op me genomen om nieuwe kleding te gaan vinden voor vriendlief. En dit keer doen we het gelijk goed: ik wil stijlvolle kleding vinden volgens de laatste mode trends. Specifiek wat mijn vriend op dit moment nodig heeft zijn nieuwe overhemden en tevens ondergoed.

 

Overhemden: leuke prints

Mijn vriend had eigenlijk maar vier overhemden, en vier dezelfde. Exact identieke zwarte effen overhemden. Op zich niet zo heel veel mis mee. Maar ook niet echt spannend. En heel voorspelbaar. Iedereen van zijn werk is nu wel bekend met zijn zwarte overhemd. Daar moet verandering in komen. Tegenwoordig kunnen mannen met veel meer wegkomen op overhemden vlak. De tijden van het effen blauwe of zwarte overhemd zijn voorbij. Mannen kunnen nu ook prima shirts dragen op werk met een leuk printje.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/overhemden

Op functioneel vlak, zag ik dat ze nu ook strijkvrije overhemden hebben. Aangezien meneer niet strijkt, heb ik mezelf gegund om het strijkijzer in de wilgen te hangen. Strijkvrije overhemden zien er ook goed uit wanneer niet gestreken. Dit is een grote verbetering t.o.v. de eerder genoemde zwarte effen overhemden die moeten absoluut gestreken worden anders ziet het er belachelijk uit. Enfin uiteindelijk heb ik 6 nieuwe overhemden aangeschaft en alle 6 een andere print. Niet te opvallend, maar wel fris en leuk.

Kleurrijke onderbroeken

Ook qua onderbroeken ben ik voor meer kleur gegaan. De onderbroek is wellicht vrijwel nooit zichtbaar behalve voor mij dan, toch wil je iets dragen dat wat spannender is dan een effen zwarte onderbroek, gewoon omdat het kan, en waarom niet.

Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/heren-ondergoed

Het merk dat ik koos is Muchachomalo. Dit is Spaans overigens voor bad boy. En dat wil ik meer in mijn vriendje zien zeg maar. Vandaar de keuze.