Deze speciale blogpost is meer voor de heren, zij die maar niet kunnen begrijpen wat wij dames zo belangrijk vinden aan mode, en waarom we altijd op de hoogte willen zijn van de nieuwste mode trends. Mode is een manier van leven het heeft te maken met de manier waarop we lopen, hoe we bewegen en hoe we spreken. Wat moet jij dan zeker weten over dames en mode?

  • Het laat ons goed voelen.

Niet alleen op de hoogte te zijn van de mode, maar het feit dat wij ons ook kunnen kleden naar de laatste mode doet ons goed. Het geeft ons een gevoel van trots en zelfverzekerdheid die je normaal niet zou voelen. Ik durf te wedden dat dit niet alleen het geval is van de vrouwen maar ook de mannen, kort om een ieder. Het moment dat je in mooie kleding zit, voel je anders van binnen. Je straalt dan een zeker licht uit, er zit een vreugde in je ogen, je loopt wat rechter op en dat komt door kleding!

Het brengt een stukje aandacht met zich mee die je normaal niet zou krijgen en wij vrouwen houden van aandacht dit krijgen wij door het aantrekken van leuke modieuze kleding. Het hoeft niet alleen zo te zijn dat je aandacht van andere wilt maar ook van jezelf. Je voelt automatisch lekker in je vel als die mooi is gekleed.

  • We gaan de extra mijl voor mode.

Voor mode gaan wij dames de extra mijl dat wilt zeggen: Hebben wij de mooiste broek bijvoorbeeld gevonden en het is een maatje kleiner zullen we wel ervoor zorgen dat we dat extra pondje afvallen om in die broek te passen zelfde geld voor een mooie bloes. Het komt niet altijd voor dat je ogen gewoon valt o een bloes en het je zo aanspreekt dat je het gewoon moet hebben. Is dat wel het geval en hebben wij misschien pech dat het een maatje kleiner is zullen we wel afvallen om erin te passen. Als we het deze week niet kunnen aantrekken zal het de volgende week wel passen, want dan gaan we op dieet.

  • Het maakt niet uit wat het kost.

Wanneer wij vrouwen de bloes, broek, jurk of schoen vinden die ons aanspreekt hebben wij geen moeite mee om honderden neer te tellen, cause beauty has no price. Je hebt zeker ooit eens in een film gezien hoe dames vechten om een kleding die actie heeft? Ik ben hier om je te zeggen dat het niet alleen in de film gebeurt maar in het echt is het helemaal mogelijk dat dames met elkaar in discussie gaan om één of ander kleding of schoeisel waarvan er maar een over is.

  • Wij houden meer van jouw als je ons ondersteunt in onze passie.

Als we een geliefde hebben die helemaal snapt hoe belangrijk het is om modieus te zijn of misschien zelf ervan houdt om mooi te kleden, zullen we extra van je houden.  Wij hebben liever iemand die ons begrijpt dan iemand die ons bekritiseerd op het gebied van mode.

Page title

 

Wat je moet weten over dames en mode – Dressedwithlove.nl
Meta beschrijving

 

Heb je altijd willen weten waarom dames zo van mode houden? Lees deze blogpost en verruim je kennis, wordt de beste vriend voor jouw modieuze vriendin!