Wij dames willen altijd op de hoogte zijn van de nieuwste modetrends ook in 2018 is dit het geval. Vorig jaar hebben zich een aantal nieuwe modetrends hun debuut gedaan. Maar wat zijn de modetrends die door zullen gaan in 2018 en op welke zaken moeten wij opletten?

Als we er goed uit zien voelen wij ons meestal ook goed van binnen dit zorgt ervoor dat we onze dag met een positief attitude kunnen beginnen en dit houd ons ook in een goed humeur en wie wilt zich nou niet goed voelen van binnen en buiten? Hier heb je de 6 belangrijke modetrends die niet zijn te missen in 2018.

  1. Zonnebrillen: In het zomer komt een ieder tot leven, de zon schijnt de wind waait je kan lekker naar het strand en natuurlijk zijn je zonnebrillen daarbij niet weg te denken. Een mooie zonnebril als mode accessoire is gewoon niet weg te denken. In deze tijd zijn er heel wat verschillende zonnebrillen van retro, cat eyes,  mirror naar de normale aviator sunglasses. En het beste van zonnebrillen is het feit dat je ze niet alleen in het zomer hoeft aan te doen.
  2. Jeans broeken: Jeans broeken zijn een belangrijke deel van de mode wereld. Je hebt de keuze naar heup jeans broeken, maagbroeken en ook korte broeken. Jeans broeken zijn een deel van de modetrends die voor altijd zullen blijven.
  3. Kleur: De kleuren zijn in de wereld van mode trends ook niet weg te denken. Het collectief van de modewereld voelt zich aangetrokken tot pastel kleuren, zachte kleuren zoals roze, blauw, groen etc dus als je een jurk of bloes gaat kopen het liefst die kleuren kiezen.
  4. Jurken: Jurken zijn een van de modetrends die met elke jaar populairder worden van cocktail jurken naar body fit jurken een ieder die zich modieus voelt moet wel een hiervan in hun kast hebben. Is het voor je werk of maar een leuk dinertje met je geliefde. Dit is een heel belangrijke modetrend.
  5. Sieraden: Sieraden wanneer je op stap bent is heel belangrijk. Sieraden zijn de accessoires zoals zonnebrillen die je hele outfit bij elkaar brengen zonder deze spullen kan je er soms heel erg kaal en onaantrekkelijk uit zien. Waar het juist de bedoeling is om je die extra shine en zelfverzekerdheid te geven om je te laten beginnen met de dag

Een ieder die zich aangetrokken voelt tot mode weet dat het niet alleen te maken heeft met de manier van kleden, mode heeft te maken met de manier waarop je beweegt het zit in de manier van hoe wij ons gedragen tijdens het zitten, lopen en spreken.

Als laatste modetrends voor het jaar 2018 wil ik dus zeggen: zelfverzekerd zijn in jezelf en laat je licht schijnen.