De toegenomen populariteit van wimperextensions heeft als gevolg gehad dat ook de interesse in de verschillende wimperextensions cursussen aanzienlijk is toegenomen. Op het ogenblik dat je van plan bent om een cursus wimperextensions te volgen is het belangrijk om er rekening mee te houden dat deze cursussen in verschillende vormen worden aangeboden. In eerste instantie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een standaard cursus te volgen, maar er bestaan ook speciale spoedcursussen. Gaat jouw schoonheidssalon binnenkort al open en wil je daarom snel nog even wat extra kennis opdoen? In dat geval is het misschien wel interessant om er voor te kiezen om een spoedcursus wimperextensions te volgen. In ieder geval zetten we de verschillende mogelijkheden graag even op deze pagina voor jou op een rijtje.

             Een snelle cursus wimperextensions volgen of niet?

Verschillende instanties kiezen er voor om geen klassieke wimperextensions cursus aan te bieden aan hun cursisten. Zij begrijpen dan ook dat het vaak noodzakelijk is dat er een extra snelle of korte cursus kan worden gevolgd. Het resultaat is een vaak zeer intensieve, ééndaagse cursus waarin nagenoeg alle aspecten van wimperextensions plaatsen worden toegelicht. De manier waarop deze cursus wordt verstrekt is altijd gebaseerd op het type wimperextensions waar gebruik van wordt gemaakt. Op dit vlak maken we een onderscheid tussen de volgende twee opties:

 

  • One by One zijden wimperextensions;
  • Zijden volume 3D wimperextensions;

 

De manier waarop de cursus in kwestie precies zal verlopen is steeds afhankelijk van de partij die ze verstrekt. Extra belangrijk is ook om na te gaan of het zogenaamde ‘starterspakket’ voor wimperextensions in het lesgeld is inbegrepen of niet. Veel dames die een dergelijke cursus willen volgen houden hier geen rekening mee, maar toch is dit erg belangrijk. De kosten voor een dergelijk pakket variëren in de praktijk namelijk eenvoudig van 250 tot 300 euro. Indien je deze dus nog extra moet betalen kan dat de cursus aanzienlijk duurder maken.

             Wat met mogelijke vragen na afloop van de cursus?

Heb je een bepaalde cursus wimperextensions gevolgd? In dat geval is het ook belangrijk om te weten of je bijvoorbeeld nog kan rekenen op ondersteuning achteraf of niet. Dit lijkt op het eerste zicht misschien niet het geval te zijn, maar in de praktijk is dat wel degelijk mogelijk. Bij heel wat verschillende wimperextensions cursussen is het bijvoorbeeld zo dat je de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld gedurende 6 maanden de lesgeefster te contacteren. Dit is natuurlijk fantastisch wanneer je alsnog geconfronteerd wordt met een paar problemen of vragen tijdens het aanbrengen van de wimperextensions.

             Ontvang je een certificaat of een diploma?

Sta tot slot ook nog even stil bij het mogelijke bewijs dat je zal ontvangen na het volgen van de cursus wimperextensions. Het type bewijs welke je zal ontvangen is altijd afhankelijk van de cursus in kwestie. Ontvang je een gewoon certificaat of zal je een speciaal diploma ontvangen? Maak ook voor jezelf uit hoe waardevol het certificaat of diploma in kwestie daadwerkelijk is welke je zal ontvangen. Ook dit kan in de praktijk namelijk sterk verschillen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak online een afspraak voor een cursus wimperextensions met Misencil Wimperextensions.